διαδικτυακο φαρμακειο
ταξιδιωτικά πακέτα

Tαξιδιωτικές Προτάσεις για το Βερολίνο

Εορταστικά Πακέτα Βερολίνου

Συνέδρια - Eκθέσεις

Μεμονωμένες Υπηρεσίες - Εκδρομές

Βερολίνο

Διαμονή

Προτάσεις

Πληροφορίες

Events

Αξιοθέατα

Οδηγός

εντυπώσεις

Εμπειρίες

Μου άρεσε πολύ

Δεν μου άρεσε

Τι θα άλλαζα

Προτάσεις-Ιδέες

Ψαχνω φιλους

Μήπως Ξέρεις;


Αποστολή Μηνύματος

Διαγραφή Μηνύματος

Προσθήκη Φωτογραφίας

Διαγραφή Φωτογραφίας

Βερολίνο

Διαμονή

Προτάσεις

Πληροφορίες

Οδηγός

Αξιοθέατα

Πως να Κυκλοφορήσετε στο Βερολίνο

Το Βερολίνο είναι η πόλη που επιτέλους θα απολαύσετε το περπάτημα. Πλατιά, επίπεδη, με μεγάλα πεζοδρόμια και πολύ πράσινο, ανετους ποδηλατοδρόμους, μεγάλο δίκτυο συγκοινωνιών και φυσικά όπως κάθε Ευρωπαϊκή πόλη ακριβά ταξί που ομως σε σπάνιες περιπτώσεις θα χρειαστείτε.

Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες και τους χάρτες για το συγκοινωνιακό δίκτυο του Βερολίνου. 
 
Νοικιάστε ποδήλατο, ξεσκουριάστε το σώμα σας, είναι εύκολο γιατί το Βερολίνο είναι επίπεδο χωρίς ανηφόρες, με μεγάλους ποδηλατοδρόμους και απίστευτο σεβασμό και προσοχή των οχημάτων προς τα ποδήλατα. Γυμναστείτε και  δείτε το Βερολίνο με ποδήλατο, είναι υπέροχη εμπειρία που αξίζει να την ζήσετε έστω και μια ημέρα. Εμείς μπορούμε να σας νοικιάσουμε ποδήλατο αρκεί να εκφράσετε την επιθυμία σας και να το αναφέρετε στο email του ταξιδιωτικού πακέτου που θα ενδιαφερθείτε.

Περπατήστε, είναι η απόλυτη πόλη που προσφέρετε για απολαυστικό περπάτημα, πάντα όταν ταξιδεύουμε περπατάμε πιο πολύ από ότι στην πόλη μας και αν είμαστε προνοητικοί πάντα στα ταξίδια κουβαλάμε άνετα παπούτσια. Στο Βερολίνο μπορείτε να ξεναγηθείτε σε πολλές μεριές του με τα πόδια. Πραγματικά η άπλα του θα σας λείψει πολύ όταν γυρίσετε πίσω στην στριμωγμένη μας πόλη.
 
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το συγκοινωνιακό δίκτυο του Βερολίνου.

Το Βερολίνο έχει ένα εκτενές δίκτυο μετρό (U-Bahn), τραίνων (S-Bahn), λεωφορείων, τραμ που σας επιτρέπει να φτάσετε σε κάθε σημείο και αξιοθέατο της πόλης. Ακόμα το Βερολίνο έχει ένα σύστημα 24-ωρων λεωφορείων και τραμ που σας αφήνει να ξενυχτήσετε και να απολαύσετε τη βραδιά σας χωρίς να ανησυχείτε να προλάβετε το τελευταίο λεωφορείο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και γενικότερα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Βερολίνου επισκεφτείτε www.bvg.de

Γραμμές S-Bahn και U-Bahn

Διαδρομές Τραμ

24-ωρες Γραμμές

Μετρό

Το Βερολίνο χωρίζεται σε 3 ζώνες: η ζώνη Α συμπεριλαμβάνει το κέντρο της πόλης, η ζώνη Β φτάνει μέχρι τα όρια της πόλης και η ζώνη C φτάνει στα αμέσως περίχωρα της πόλης π.χ. το Potsdam.

Εισιτήρια υπάρχουν σε συνδυασμούς ζωνών όπως π.χ AB, BC or ABC. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα πολλά εκδοτικά μηχανήματα. Τα εκδοτικά μηχανήματα έχουν ένα εύκολο προσβάσιμο μενού σε 6 γλώσσες (Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Πολωνικά) και δε θα δυσκολευτείτε καθόλου.


Taxi

Υπάρχουν 7000 ταξί στο Βερολίνο τα οποία είναι διαθέσιμα και πρόθυμα να σας πάνε όπου επιθυμείτε. Πιάτσες ταξί μπορείτε να βρείτε σε όλους τους κεντρικούς σταθμούς, αεροδρόμια, ξενοδοχεία και σε διάφορα μέρη της πόλης. Οι περισσότεροι οδηγοί ταξί μιλάνε Αγγλικά αλλά όχι όλοι και μην θεωρήσετε δεδομένο. Οι ταρίφες ξεκινούν από τα € 2.50 και μετά είναι € 1.53 ανά χιλιόμετρο.

Αμάξι

Αν πάρετε αμάξι στο Βερολίνο θα το βρείτε πολύ έυκολο να κυκλοφορήσετε στους δρόμους του. Με τους μεγάλους, πλατύς δρόμους της πόλης θα σας είναι πανεύκολο. Να έχετε υπ'οψη σας ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ποδηλάτες στους δρόμους του Βερολίνου και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί τους.

Με ποδήλατο

Το Βερολίνο λατρεύει τους ποδηλάτες του! Η πόλη έχει ειδικούς δρόμους που χωρίσει τους ποδηλάτες από τους πεζούς και τα αυτοκίνητα. Μπορείτε να πάρετε το ποδήλατο σας και στο μετρό αλλά θα πρέπει να βγάλετε και ειδικό εισιτήριο για το ποδήλατό σας.

Βερολίνο : Περισσότερες Πληροφορίες

Απαγορεύεται το κάπνισμα!

Ψωνίζοντας στο Βερολίνο

Τι Να Φάτε Στο Βερολίνο

Berlin Welcome Card

Οι Συνοικίες του Βερολίνου

Ιστορία ομοφυλόφιλων κατά το Ολοκαύτωμα

Γενικές Πληροφορίες για την Γερμανία

Then We Take Berlin

Ιστορία

Τι να γνωρίζετε για την Γερμανική Νοοτροπία!

My Gay Berlin

Ώρα Βερολίνου: 06:10
Θερμοκρασία: °C
English Version | Newsletter | Προφίλ | Επικοινωνία | ΔιαφήμισηCopyright MP Travel | Κατασκευή ιστοσελίδων